Talen

iCloud: Documenten uit iCloud verwijderen

Documenten uit iCloud verwijderen

U kunt documenten en andere items verwijderen die in iCloud zijn opgeslagen door deze op een willekeurig apparaat te verwijderen waarop Documenten en gegevens voor iCloud is geïnstalleerd. Verwijderen van uw documenten uit iCloud vermindert de omvang van iCloud-opslagruimte dat u gebruikt.

Als u iMovie gebruikt en films en trailers wilt verwijderen die in iCloud zijn opgeslagen, raadpleegt u het iMovie Help-onderwerp over iMovie Theater op de iPhone, iPad of Mac.

Important:   Wanneer u items afzonderlijk of allemaal tegelijk uit iCloud verwijdert, worden deze onmiddellijk van al uw apparaten verwijdert.

iCloud-documenten verwijderen met uw iOS-apparaat

1. Ga naar Instellingen > iCloud > Opslag en reservekopie > Beheer opslag.

2. Onder Documenten & gegevens tikt u op de app dat een document heeft die u wilt verwijderen en tikt u vervolgens op 'Wijzig'.

iCloud-documenten verwijderen met uw Mac

1. Open iCloud-voorkeuren en tik dan op 'Beheer'.

2. Selecteer aan de linkerkant een app en selecteer dan één of meerdere documenten aan de rechterkant.

3. Klik op 'Verwijder' (onder de lijst met apps).

U kunt ook documenten uit iCloud verwijderen door ze te verplaatsen naar uw Mac met OS X v10.8 of nieuwer. Ga voor instructies naar de Finder op uw Mac, kies Help > Helpcentrum en zoek vervolgens op ‘documenten opslaan’.

iCloud-documenten verwijderen via uw Windows-computer

1. Open het iCloud-configuratiescherm en klik op 'Beheer'.

2. Selecteer aan de linkerkant een app en selecteer dan één of meerdere documenten aan de rechterkant.

3. Klik op 'Verwijder' (onder de lijst met apps).

Laatst gewijzigd op: 21-feb-2014
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 21-feb-2014
  • Artikel: PH12794
  • Aantal keer bekeken: