Talen

iCloud: iCloud-opslag en overzicht reservekopie

Als u zich aanmeldt voor iCloud, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslag. Uw iCloud-opslag gebruikt u voor iCloud-reservekopie, in iCloud opgeslagen app-gegevens en documenten en iCloud Mail (uw @icloud.com e-mailaccount).

Als u geen ruimte meer hebt, zijn er verschillende manieren om de beschikbare iCloud-opslag uit te breiden. Zo kunt u bijvoorbeeld de grootte van de reservekopie van uw filmrol verkleinen, reservekopieën van bepaalde apps verwijderen of documenten en oude e-mailberichten verwijderen die u niet meer nodig hebt. U kunt uw opslagruimte ook vergroten door uw opslagabonnement te upgraden. Ga voor meer informatie naar Overzicht iCloud-opslagmanagement en Uw iCloud-opslagruimte upgraden.

Hier maakt iCloud reservekopieën van

U hebt belangrijke informatie op uw iPhone, iPad en iPod touch. iCloud maakt elke dag via wifi automatisch reservekopieën van uw apparaat aan, terwijl deze aan staat, vergrendeld is en verbonden is met een stroombron. Wanneer u een reservekopie van uw apparaatinformatie op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat instellen of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen.

Hier maakt iCloud reservekopieën van:

  • Aankoopgeschiedenis van muziek, films, tv-programma's, apps en boeken

    Uw iCloud-reservekopie bevat informatie over het materiaal dat u hebt aangeschaft, maar niet het materiaal zelf. Wanneer u een iCloud-reservekopie terugzet, wordt het door u aangeschafte materiaal automatisch gedownload van de iTunes Store, App Store of iBooks Store. Sommige typen materiaal worden niet in alle landen automatisch gedownload, en eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als ze zijn terugbetaald of niet meer in de Store aanwezig zijn. Ga voor meer informatie naar het Apple Support-artikel De beschikbaarheid van iTunes in de cloud per land. Sommige typen materiaal zijn niet in alle landen beschikbaar. Ga voor meer informatie naar het Apple Support-artikel Welke items kan ik in mijn land aanschaffen?.

  • Foto's en video's in uw Filmrol

  • Apparaat-instellingen

  • App data

  • Thuisscherm en app-organisatie

  • iMessage, text (SMS) en MMS-berichten

  • Beltonen

  • Visual Voicemail

De reservekopie van uw iOS-apparaat bevat alleen gegevens en instellingen die op uw apparaat zijn opgeslagen. De reservekopie bevat geen gegevens die al in iCloud zijn opgeslagen, zoals contacten, agenda's, bladwijzers, e-mailberichten, notities, gedeelde fotostreams, Mijn fotostream en documenten die u in iCloud opslaat met iOS-apps en Mac-apps.

Laatst gewijzigd op: 4-jul-2014
Nuttig?
Ja
Nee
82% van de mensen vond dit nuttig.

Aanvullende informatie over productondersteuning