Talen

iCloud: iCloud-opslag en overzicht reservekopie

iCloud-opslag en overzicht reservekopie

Als u zich aanmeldt voor iCloud, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslag. Uw iCloud-opslag wordt gebruikt voor iCloud-reservekopie, iCloudDrive, iCloud-fotobibliotheek bèta, in iCloud opgeslagen appgegevens en documenten en iCloud Mail (uw @icloud.com e-mailaccount).

Als u ruimte te kort komt, kunt u uw opslag upgraden. U kunt ook uw opslagruimte beheren door de grootte van uw iCloud-reservekopie te verkleinen, door foto's of video's te verwijderen of door gegevens opgeslagen in iCloud te verwijderen.

Dit is waar iCloud reservekopieën van maakt

iCloud maakt elke dag via Wi-Fi automatisch reservekopieën van uw apparaten (iPhone, iPad en iPod touch) wanneer u deze aanzet, vergrendelt of verbindt met een stroombron. Wanneer u een reservekopie van uw apparaatinformatie op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat instellen of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen.

Hier maakt iCloud reservekopieën van:

• Aankoopgeschiedenis van muziek, films, tv-programma's, apps en boeken

Uw iCloud-reservekopie bevat informatie over het materiaal dat u hebt aangeschaft, maar niet het materiaal zelf. Wanneer u een iCloud-reservekopie terugzet, wordt het door u aangeschafte materiaal automatisch gedownload van de iTunes Store, App Store of iBooks Store. Sommige typen materiaal worden niet in alle landen automatisch gedownload, en eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als ze zijn terugbetaald of niet meer in de Store aanwezig zijn. Ga voor meer informatie naar het Apple Support-artikel De beschikbaarheid van iTunes in de cloud per land. Sommige typen materiaal zijn niet in alle landen beschikbaar. Ga voor meer informatie naar het Apple Support-artikel Wat kan ik in de iTunes Store van mijn land aanschaffen?.

• Foto's en video's op uw iOS-apparaten, tenzij u op uw iOS 8.1-apparaat iCloud-fotobibliotheek bèta inschakelt. Als u iCloud-fotobibliotheek bèta inschakelt worden uw foto's en video's al opgeslagen in iCloud. Deze maken dus geen deel uit van iCloud-reservekopie.

• Apparaat-instellingen

• App data

• Thuisscherm en app-organisatie

• iMessage, text (SMS) en MMS-berichten

• Beltonen

• Visual Voicemail

De reservekopie van uw iOS-apparaat bevat alleen gegevens en instellingen die op uw apparaat zijn opgeslagen. Het bevat geen gegevens die al in iCloud zijn opgeslagen, zoals contacten, agenda's, bladwijzers, e-mailberichten, notities, gedeelde fotoalbums, iCloud-fotobibliotheek bèta, Mijn fotostream en documenten die u in iCloud opslaat met iOS-apps en Mac-apps.

Laatst gewijzigd op: 9-jan-2015
Nuttig?
Ja
Nee