Talen

iBooks Author: De schermvullende weergave voor een object inschakelen

De schermvullende weergave voor een object inschakelen

U kunt lezers de mogelijkheid bieden om afbeeldingen, vormen, tabellen, diagrammen en tekstvakken in het voltooide boek tijdelijk schermvullend weer te geven. Lezers kunnen op het object tikken om het object schermvullend weer te geven en vervolgens twee vingers naar elkaar toe bewegen om de originele grootte te herstellen.

Schermvullende interactie inschakelen

1. Selecteer een afbeelding, vorm, tabel, diagram of tekstvak (zwevend of verankerd).

Note:   Als u wilt dat een regelgebonden object schermvullend kan worden weergegeven, moet u het regelgebonden object veranderen in een zwevend of verankerd object.
  2. Als het infovenster 'Widget' niet geopend is, klikt u op de infoknop in de knoppenbalk, klikt u op de knop 'Widgetinfo' en klikt u vervolgens op 'Interactie'.

3. Schakel het aankruisvak 'Tik om schermvullend te maken' in.

4. Om het object als miniatuurafbeelding weer te geven, schakelt u het aankruisvak 'Alleen schermvullend' in en voert u vervolgens een van de volgende (of beide) handelingen uit:

• Het object verder bewerken: Selecteer de miniatuurafbeelding, klik op 'Wijzig kader', breng de wijzigingen aan en klik op 'Gereed'.

• De afbeelding van de miniatuur wijzigen: Sleep een nieuwe afbeelding naar de miniatuur.

In het voltooide boek wordt het object weergegeven als miniatuurafbeelding waarop lezers kunnen tikken voor interactie.

Laatst gewijzigd op: 1-nov-2012
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 1-nov-2012
  • Article: PH12097
  • Views: