Talen

Mail (Mountain Lion): Een certificaat vertrouwen

Een certificaat vertrouwen

Als Mail een server of handtekening niet kan controleren, kunt u het certificaat doorlezen en vervolgens vertrouwen en accepteren.

1. Klik in het venster 'Certificaat controleren' op 'Toon certificaat'.
  2. Lees het certificaat door en als u voldoende vertrouwen in de server of de handtekening hebt, schakelt u het aankruisvak in om aan te geven dat u het certificaat altijd vertrouwt of het aankruisvak om aan te geven dat de handtekening geldig is.

Als u meer informatie over de huidige vertrouwensbeleidinstellingen wenst, klikt u op het driehoekje voor 'Details'. Voor meer informatie over vertrouwensbeleidinstellingen raadpleegt u het volgende helponderwerp:

Vertrouwensbeleid voor certificaten

3. Klik op 'Verbind' of 'OK' en geef uw accountwachtwoord op.

Als het certificaat een rootcertificaat is, moet u de naam en het wachtwoord van een beheerder van de Mac opgeven.

U kunt het vertrouwensbeleid van een certificaat later wijzigen met behulp van Sleutelhangertoegang.

Laatst gewijzigd op: 22-apr-2013
Nuttig?
Ja
Nee