Kielet

OS X Mountain Lion: Vaihtoehtoja Macin varmuuskopioimiseen

Vaihtoehtoja Macin varmuuskopioimiseen

Kuvasi, musiikkitiedostosi, dokumenttisi ja ohjelmasi ovat tärkeitä. Paras tapa suojata niitä on varmuuskopioida kaikki Macin tiedostot säännöllisesti. Varmuuskopiointi voidaan suorittaa helposti monella eri tavalla.

Time Machine

Time Machine varmuuskopioi kaiken Macilla olevan, mukaan lukien kuvat, musiikin, elokuvat ja dokumentit. Kun olet ottanut Time Machinen käyttöön, se varmuuskopioi Macin säännöllisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Time Machinen yleiskatsaus

CD- ja DVD-levyt

Voit luoda poltettavan kansion, joka sisältää kaikki tärkeät tiedostosi. Kun haluat varmuuskopioida uusimmat versiot tiedostoista CD:lle tai DVD:lle, avaa poltettava kansio ja osoita Polta.

Poltettavan kansion luominen ja käyttäminen

Muut levyt

Jos sinulla on toinen kovalevy, voit varmuuskopioida tiedostosi kopioimalla ne yhdeltä kovalevyltä toiselle. Jos haluat säästää tilaa, pakkaa kohde ennen sen kopioimista varmuuskopiolevylle valitsemalla se ja valitsemalla Arkisto > Pakkaa.

Jos kovalevysi on jaettu osioihin, voit varmuuskopioida tiedostoja yhdeltä osiolta toiselle. Tämä tapa ei ole yhtä turvallinen kuin muut tavat, sillä varmuuskopiot saattavat kadota alkuperäisten tiedostojen tavoin, jos kovalevy vaurioituu.

Levyn osioiminen

Levytyökalu

Jos sinun on varmuuskopioitava enemmän tiedostoja kuin yhdelle CD- tai DVD-levylle mahtuu, voit luoda pakatun levytiedoston Levytyökalun avulla.

Muokattu viimeksi: 21.8.2012