Sprog

OS X Mountain Lion: Alternativer til sikkerhedskopiering af Mac

Alternativer til sikkerhedskopiering af Mac

Fotografier, musik, dokumenter og software er vigtige arkiver. Den bedste måde at beskytte dem på er ved at sikkerhedskopiere alle arkiver på Mac ofte. Der er flere nemme måder at gøre det på.

Time Machine

Time Machine sikkerhedskopierer alt på Mac, inklusive fotografier, musik, film og dokumenter. Når du har indstillet Time Machine, sikkerhedskopierer programmet Mac regelmæssigt, uden at du behøver at gøre mere.

Oversigt over Time Machine

Cd'er og dvd'er

Du kan oprette en mappe til brænding med alle dine vigtige arkiver. Når du vil sikkerhedskopiere de nyeste versioner af disse arkiver til en cd eller dvd, skal du blot åbne mappen og klikke på Brænd.

Opret og brug en mappe til brænding

Andre diske

Hvis du har en ekstra harddisk, kan du sikkerhedskopiere arkiver ved at kopiere dem fra den ene disk til den anden. Hvis du vil spare plads, kan du komprimere et emne, før du kopierer det til en disk til sikkerhedskopier ved at vælge det og vælge Arkiv > Komprimer.

Hvis harddisken er inddelt i partitioner, kan du sikkerhedskopiere arkiver fra en partition til en anden. Denne løsning er ikke lige så sikker som andre løsninger, fordi din sikkerhedskopi kan gå tabt sammen med originalerne, hvis harddisken bliver ødelagt.

Partitioner en disk

Diskværktøj

Hvis du skal sikkerhedskopiere flere arkiver, end der er plads til på en enkelt cd eller dvd, kan du bruge Diskværktøj til at oprette et komprimeret diskbillede med arkiverne.

Sidst ændret: 21-08-2012