Hvis du har brug for mere plads til at installere en opdatering på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvad du kan gøre, hvis der ikke er plads nok til en opdatering på din enhed.

Når du opdaterer til den nyeste version af iOS- eller iPadOS-software, får du de nyeste funktioner, sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser. Hvis du får en meddelelse om, at der ikke er nok plads til at hente og installere en opdatering, kan du administrere lagringspladsen med anbefalinger eller slutte enheden til din computer for at installere opdateringen.

Administrer pladsen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Skab plads på din enhed ved at følge anbefalingerne. Du kan også slette eller fjerne apps og indhold. Du behøver ikke købe mere iCloud-lageringsplads. Hvad er forskellen på enhedens lagringsplads og iCloud-lagringsplads?

1. Gå til Indstillinger> Generelt > [enhed] lagringsplads.
  2. Rul til afsnittet Anbefalinger for at få vist tip.
  3. Hvis du vil slå anbefalingen til, skal du trykke på Slå til eller trykke på anbefalingen for at gennemgå det indhold, du kan slette.
    En iPhone-skærm, der viser anbefalinger til at frigøre plads på din enhed

Hvis du har brug for mere plads, efter du har fulgt anbefalingerne, kan du slette apps og indhold, som du ikke har brug for:

1. Gå til Indstillinger> Generelt > [enhed] lagringsplads.
  2. Rul til listen over apps, og vælg derefter en app for at se, hvor meget plads den bruger.
  3. Tryk på en app, og vælg derefter en af mulighederne:
    1. Fjern app – dette frigør den lagringsplads, der bruges af appen, mens dens dokumenter og data bevares.
    2. Slet app – dette fjerner både appen og dens relaterede data. Nogle apps, som f.eks. Apple Music, giver dig mulighed for at slette visse typer dokumenter og data. Du kan downloade dine købte apps og dit købte indhold senere.
  4. Prøv at installere opdateringen igen. Gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

Hvis du ser Andet eller Systemdata i den graf, der viser enhedens lageringsplads, behøver du ikke foretage dig noget. Slet i stedet apps og indhold, som du ikke har brug for, og følg anbefalingerne.

Brug din computer til at opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Finder på din Mac, eller åbn appen Apple Devices på din pc. Hvis du ikke har appen Apple Devices på din pc, eller hvis du har macOS Mojave eller tidligere på din Mac, skal du åbne iTunes i stedet. Find ud af, hvilket macOS du har på din Mac.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Find din enhed på computeren. Du skal muligvis godkende enheden for at fortsætte.
  4. Klik på Søg efter opdateringer.
    En Mac-skærm, der viser, hvordan du bruger Finder til at kontrollere lagringspladsen på din iOS-enhed
  5. Klik på Hent og opdater.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis der vises en fejl eller advarsel, når du opdaterer.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.