iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointi tietokoneella

Lue miten voit synkronoida musiikkikirjaston, elokuvat ja muun sisällön Macilla tai Windows-tietokoneella.

Harkitse ennen sisällön synkronointia Macissa tai Windows-tietokoneessa olevan sisällön siirtämistä pilveen iCloudin, Apple Musicin tai jonkin muun vastaavan palvelun avulla. Näin voit käyttää musiikkikirjastoasi, kuviasi ja muuta sisältöäsi iOS- ja iPadOS-laitteissa myös silloin, kun et ole tietokoneesi lähellä.

Macisi macOS-versiosta riippuen sinun on ehkä käytettävä Finderia tai iTunesia iPhonen, iPadin tai iPod touchin synkronointiin tietokoneen avulla. Jos käytät Windows-tietokonetta, tarvitset iPhonen, iPadin tai iPod touchin synkronointiin iTunesin taiApple Devices ‑apin.

Jos käytät macOS Catalinaa tai uudempaa

Jos käytät macOS Mojavea tai tätä vanhempaa versiota tai Windows-tietokonetta

Lue lisää Apple Musicin tai iCloud-kuvien käyttämisestä tietokoneen sijasta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.