Om sikkerhetsinnholdet i OS X Server v3.2.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i OS X Server v3.2.1.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil vite mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

OS X Server v3.2.1

• CoreCollaboration

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5 eller nyere

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand utføre vilkårlige SQL-spørringer

Beskrivelse: Det var et problem med SQL-injeksjon i Wiki Server. Dette problemet ble løst gjennom ekstra validering av SQL-spørringer.

CVE-ID

CVE-2014-4424: Sajjad Pourali (sajjad@securation.com) fra CERT ved Ferdowsi University i Mashhad

• CoreCollaboration

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5 eller nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til at vilkårlig JavaScript utføres

Beskrivelse: Det var et problem med skripting på tvers av nettsteder i Xcode Server. Dette problemet ble løst gjennom forbedret koding av HTML-utdata.

CVE-ID

CVE-2014-4406: David Hoyt fra Hoyt LLC

• CoreCollaboration

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5 eller nyere

Virkning: Mange sårbarheter i PostgreSQL, og den alvorligste kan føre til at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Det var flere sårbarheter i PostgreSQL. Problemet ble løst ved å oppdatere PostgreSQL til versjon 9.2.7.

CVE-ID

CVE-2014-0060

CVE-2014-0061

CVE-2014-0062

CVE-2014-0063

CVE-2014-0064

CVE-2014-0065

CVE-2014-0066

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.