Om sikkerhetsinnholdet i Safari 6.1.6 og Safari 7.0.6

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 6.1.6 og Safari 7.0.6

Safari 6.1.6 og Safari 7.0.6

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Lion v7.5.10, OS X Lion Server v7.5.10, OS X Mountain Lion v8.5.10, OS X Mavericks v10.9.4

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er flere problemer med ødelagt hukommelse i WebKit. Disse problemene ble løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2014-1384: Apple

CVE-2014-1385: Apple

CVE-2014-1386: en anonym forsker

CVE-2014-1387: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1388: Apple

CVE-2014-1389: Apple

CVE-2014-1390: Apple

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.