Hvis hodetelefonene dine ikke fungerer med iPhone eller iPad

Få hjelp når du ikke hører lyder fra hodetelefonene dine, når lyden høres dempet ut eller hvis mikrofonen din ikke fungerer.

Oppdater iPhonen eller iPaden, og start den på nytt

Sørg for at iPhonen eller iPaden har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Deretter starter du iPhonen på nytt eller starter iPaden på nytt.

Hvis hodetelefonene fortsatt ikke virker, følger du fremgangsmåten nedenfor for problemet du har.

Se etter smuss, skader eller løse koblinger

1. Se etter smuss i hodetelefonporten på iPhonen eller iPaden.

2. Se etter skader som slitasje eller brudd på hodetelefonkabelen, kontakten, fjernkontrollen og øreproppene.

3. Se etter smuss på gitteret i hver ørepropp. For å fjerne smuss børster du forsiktig i alle åpningene med en liten, myk børste som er ren og tørr.

4. Plugg hodetelefonene inn igjen. Trykk dem godt på plass. Hvis iPhonen eller iPaden har et etui, må du kanskje ta av etuiet for å oppnå en fast tilkobling.

Hvis du ikke kan høre noe lyd eller bare den ene siden av hodetelefonene virker

1. Juster volumet med volumknappene på iPhone eller iPad, eller bruk volumskyveknappen i Kontrollsenter på iPhone eller Kontrollsenter på iPad.

2. Prøv med noen andre hodetelefoner for å se om de første må byttes. Hvis de andre hodetelefonene virker, kontakter du produsenten av de første og spør om de må byttes. Hvis de andre hodetelefonene ikke virker, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis mikrofonen ikke virker

1. Kontroller at hodetelefonene har innebygd mikrofon.

2. Se etter om noe blokkerer mikrofonen, som for eksempel smuss, lo eller plastemballasje.

3. Prøv med noen andre hodetelefoner for å se om de første må byttes. Hvis de andre hodetelefonene virker, kontakter du produsenten av de første og spør om de må byttes. Hvis de andre hodetelefonene ikke virker, kontakter du Apple-kundestøtte.