Bruk sideknappen, Hjem-knappen og andre knapper på iPhone

Bilder av iPhone-modeller som viser knappene

Til venstre: iPhone SE (3. generasjon). Til høyre: iPhone X og nyere modeller uten Hjem-knapp.

Finn ut mer om knappene og bryterne

1: Sideknapp: Bruk sideknappen til å slå av iPhone og låse iPhone.

2: Hjem-knapp med Touch ID: Bruk Hjem-knappen til å låse opp enheten eller foreta kjøp med Touch ID. Trykk på Hjem-knappen én gang for å gå til Hjem-skjermen. Trykk på Hjem-knappen to ganger for å åpne appveksleren.

3: Volumknapper: Bruk volum opp/ned-knappene til å justere volumet når du hører på musikk, ser på videoer eller spiller spill. Når du ikke bruker andre apper, justerer knappene ringevolumet.

4: Ring/Lydløs-bryter eller handlingsknapp på iPhone 15 Pro-modeller:

• Med handlingsknappen: Du kan velge hva du vil at denne knappen skal gjøre, for eksempel å åpne Kamera-appen eller slå på lommelykten. Som standard slår handlingsknappen Lydløs modus på eller av. Finn ut mer om handlingsknappen.

• Med Ring/Lydløs-bryteren: Hvis bryteren viser oransje, er iPhone i lydløsmodus og vibrerer ved innkommende anrop og varsler. Når enheten er i lydløsmodus, hører du likevel alarmer du stiller inn i Klokke-appen, og anrop fra favorittkontakter kommer fremdeles til å ringe.