Om OS X Mavericks v10.9.4-oppdateringen

Lær om OS X Mavericks v10.9.4-oppdateringen.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet oppdateringen av systemet.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Velg Programvareoppdatering fra Apple-menyen () for å søke etter den nyeste Apple-programvaren i Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan bli vist, og de bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer ved bruk av Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateruingsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple Support-nettstedet

Om oppdateringen

Mavericks 10.9.4-oppdateringen anbefales for alle Mavericks-brukere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen.

Denne oppdateringen:

• Løser et problem som hindret noen Mac-maskiner i å koble seg til Wi-Fi-nettverk automatisk
  • Løser et problem som får bakgrunnen eller Apple-logoen til å vises feil ved oppstart
  • Forbedrer påliteligheten ved vekking fra dvale
  • Inkluderer Safari 7.0.5

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Viktig: Referanser til websider og produkter fra tredjepart er bare ment for informasjon, og innebærer ingen oppfordring eller anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar for valg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på websider fra tredjepart. Apple gir denne informasjonen bare som en tjeneste til våre brukere. Apple har ikke testet informasjonen på disse websidene, og står ikke inne for nøyaktighten eller påliteligheten. Det er en iboende risiko forbundet med bruk av informasjon eller produkter som finnes på Internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar i denne forbindelsen. Vær oppmerksom på at en webside fra tredjepart er uavhengig av Apple og at Apple ikke har noen form for kontroll over innholdet på den websiden. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.