Over de OS X Mavericks v10.9.4-update

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.4-update.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.
  3. De installatie van softwaremodificaties van derden of de aanpassing van het besturingssysteem op andere wijze kan leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies in het menu Apple () de optie 'Software-update' om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via de website Apple Support

Over de update

De OS X Mavericks 10.9.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac.

De update doet het volgende:

• Lost een probleem op waarbij sommige Macs niet automatisch verbinding maken met gekende Wi-Fi-netwerken.
  • Lost een probleem op waarbij de achtergrond of het Apple-logo bij het opstarten niet juist verschijnt.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het uitschakelen van de sluimerstand van de computer.
  • Bevat Safari 7.0.5.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.