Övergång från iBooks Author till Pages

Med Pages kan du skapa och samarbeta i böcker från din Mac-dator, iPad, iPhone och iCloud.com.

Om iBooks Author

iBooks Author är inte längre uppdaterad eller tillgänglig. Om du tidigare har hämtat appen kan du fortfarande komma åt den från din App Store-köphistorik. Du kan fortsätta att använda iBooks Author på macOS Catalina eller tidigare. Och du har fortsatt tillgång till böcker som du tidigare har publicerat på Apple Books från iBooks Author. Du kan också öppna och redigera iBooks Author-filer (.iba) i Pages.

Skapa böcker i Pages

Du kan skapa böcker i Pages på din Mac, iPad, iPhone och på iCloud.com.

Skapa och dela böcker

Du kan skapa, samarbeta i och publicera böcker.

Designa böcker

Du kan använda många funktioner i Pages för att få hjälp med att utforma din bok.

Lägga till media i böcker

Du kan lägga till video, bildgallerier, teckningar, ljud och mycket mer i din bok.

* Den här funktionen kanske inte finns i alla länder eller regioner.

Organisera böcker

Du kan ge din bok struktur och form.

Skicka feedback

Hör av dig till oss om du vill lämna feedback eller en funktionsbegäran för Pages.