Over de OS X Server v3.1-update

Lees hier meer over de wijzigingen in de OS X Server v3.1-update.

Deze software werkt OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2 en v3.0.3 bij naar v3.1 en vereist OS X Mavericks v10.9.2 of hoger.

Installatie

OS X Server v3.1 is beschikbaar in de Mac App Store. Als u OS X Server (Mavericks) hebt geïnstalleerd, verschijnt deze informatie in het paneel 'Updates'. Klik op de knop 'Update' om deze update te installeren. Om te voorkomen dat services worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om andere updates van de Mac App Store automatisch te installeren).

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht 'De app Server is vervangen'. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server blijven tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde services te voltooien.

Wijzigingen in deze versie

Server v3.1 verbetert de algemene stabiliteit van OS X Server en bevat de volgende specifieke verbeteringen.

Profielbeheer

• Ondersteuning voor Device Enrollment Program

• Beheer van het activeringsslot op apparaten met iOS 7.1 die onder supervisie staan

• Beheer van de instellingen voor lettertypen, AirPrint, Wifihotspot 2.0 en bureaubladafbeeldingen

• Verbeterde schaalbaarheid bij synchronisatie van grote adreslijsten

• Verbeterde bevoegdheden voor toegang tot de portal 'Mijn apparaat' en voor apparaatinschrijving

• Gebruikersprofielen voor Active Directory-accounts op computers met OS X v10.9.2

• Ondersteuning voor het uploaden van een inlogscript

• Verbeterde tolerantie als een externe adreslijstserver niet beschikbaar is

Extra services

• De cachevoorziening geeft nu aan of bepaald materiaal niet in de cache kan worden bewaard in uw land of regio

• Verhelpt een probleem met de Mail-service waarbij deze als actief werd weergegeven terwijl dat niet het geval was

• Verbetert de betrouwbaarheid bij het wijzigen van agenda-activiteiten met veel genodigden