Om OS X Mavericks 10.9.2-uppdateringen

Läs mer om OS X Mavericks 10.9.2-uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.2-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera ditt system innan installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan råka ut för oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  4. Välj Apple-menyn () > Programuppdatering för att söka efter den senaste Apple-programvaran via Mac App Store, inklusive den här uppdateringen.
  5. Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn visas, vilka du bör installera. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Apples hämtningssida

Om uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.2-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare. Uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet. Den här uppdateringen:

• lägger till funktionen för att skicka och ta emot FaceTime-ljudsamtal
  • lägger till stöd för väntande ljud- och videosamtal i FaceTime
  • lägger till funktionen för att blockera inkommande iMessage-meddelanden från enskilda avsändare
  • lägger till allmänna förbättringar av stabiliteten och kompatibiliteten för Mail
  • gör beräkningen av antalet olästa meddelanden mer exakt i Mail
  • löser ett fel som förhindrade Mail från att ta emot nya meddelanden från vissa leverantörer
  • förbättrar kompatibiliteten med funktionen Autofyll i Safari
  • löser ett fel som kan orsaka ljudförvrängning på vissa Mac-datorer
  • förbättrar kompatibiliteten när du ansluter till en filserver med hjälp av SMB2
  • löser ett fel som kan leda till att VPN-anslutningar kopplas ned
  • förbättrar VoiceOver-navigeringen i Mail och Finder
  • förbättrar pålitligheten för VoiceOver när du navigerar på webbplatser
  • förbättrar kompatibiliteten med brevlådor för Gmail-arkiv
  • innefattar förbättringar för Gmail-etiketter
  • förbättrar användningen av Safari och installation med Programuppdatering när du använder en autentiserad webbproxy
  • löser ett fel som kan leda till att Mac App Store erbjuder uppdateringar för program som redan är uppdaterade
  • förbättrar pålitligheten för start utan skiva med NetBoot i OS X Server
  • korrigerar stödet för punktskrift för vissa HandyTech-skärmar
  • löser ett fel när Säker start används på vissa system
  • förbättrar ExpressCard-kompatibiliteten för vissa MacBook Pro 2010-modeller
  • löser ett fel som förhindrade utskrift till skrivare som delas med Windows XP
  • löser ett fel med Nyckelring som kunde leda till att användaren fick upprepade uppmaningar om att låsa upp nyckelringen Lokala objekt
  • löser ett problem som kunde leda till att vissa inställningspaneler inte gick att öppna i Systeminställningar
  • löser ett problem som kan förhindra att en flytt slutförs i Inställningsassistent
  • löser verifiering av SSL-anslutning.

För detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering, läser du Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.