Brug Skærmtid til at slå køb i app fra på din iPhone eller iPad

Du kan bruge Skærmtid til at forhindre utilsigtede eller uautoriserede køb i App Store og andre Apple-tjenester. Du kan også kræve, at der skal bruges en adgangskode ved køb, forhindre bestemte typer køb eller helt slå muligheden for at købe fra.

Du skal slå Skærmtid til først for at kunne forhindre køb i apps. Læs om, hvordan du aktiverer og bruger Skærmtid.

Sådan slår du køb i app fra på din iPhone eller iPad

1. Når Skærmtid er slået til, skal du gå til Indstillinger > Skærmtid og trykke på Indhold og anonymitet. Indtast din kode, hvis du bliver bedt om det, og slå derefter Indhold og anonymitet til. Du bliver kun bedt om at indtaste en adgangskode, hvis du i forvejen har oprettet en i Skærmtid. Læs om, hvordan du opretter en adgangskode til Skærmtid.

iPhone-skærm, der viser indstillingen for Indhold og anonymitet
  2. Tryk på Køb i iTunes og App Store.

3. Tryk på Køb i appen, og vælg Tillad ikke.*

iPhone-skærm, der viser indstillingen for at slå Køb i iTunes og App Store fra

* Herfra kan du også vælge, at der skal bruges en adgangskode ved fremtidige køb i iTunes, Bøger eller App Store.

Andre måder at styre køb på en Apple-enhed på