Over de VPN-update voor OS X Server

De VPN-update voor OS X Server verhelpt een probleem waarbij L2TP VPN-verbindingen mogelijk worden verhinderd.

De VPN-update voor OS X Server is beschikbaar als software-update in de Mac App Store en als handmatige download vanaf Apple Support Downloads.

Als u de L2TP VPN-voorziening in OS X Server (Mavericks) hebt ingeschakeld en gebruikers kunnen geen verbinding maken, installeert u de volgende updates op de server:

• De OS X Mavericks v10.9.1-update

• De VPN-update voor OS X Server