Over de OS X Server v3.0.1-update

Deze update bevat verbeteringen voor OS X Server (Mavericks).

Deze software werkt OS X Server v3.0 bij naar v3.0.1. Hiervoor is OS X Mavericks vereist.

Installatie

OS X Server v3.0.1 is beschikbaar in de Mac App Store. De software wordt weergegeven in het paneel 'Updates' als OS X Server (Mavericks) op je computer is geïnstalleerd. Klik op de knop 'WERK BIJ' om deze update te installeren. Opmerking: om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als je ervoor hebt gekozen om andere updates uit de Mac App Store automatisch te installeren).

Tijdens de installatie zie je mogelijk het bericht 'De app Server is vervangen'. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server blijven tijdens de update behouden.

Open na afloop van de installatie de app Server om de configuratie van je eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Wat biedt deze update?

• Deze update verbetert het upgraden en migreren van Profielbeheer uit OS X Server (Mountain Lion).

Meer informatie

Als je eerder een upgrade hebt uitgevoerd naar OS X Server (Mavericks) en apparaten of apparaatgroepen ontbreken in Profielbeheer, kun je het volgende Terminal-commando uitvoeren om je gegevens opnieuw te migreren vanuit Mountain Lion. Belangrijk: dit commando herstelt je gegevens uit Mountain Lion maar overschrijft alle wijzigingen die je in Profielbeheer in Mavericks hebt aangebracht.

/Applications/Server.app/Contents/ServerRoot/usr/share/devicemgr/backend/wipeDB.sh