OS X Server: door de cachevoorziening ondersteunde inhoudstypen

Met de cachevoorziening van OS X Server wordt het downloaden van Apple-software vanaf het internet versneld.

Door de cachevoorziening ondersteunde inhoudstypen

iTunes en iBooks

• iTunes 11.0.4 en hoger (zowel OS X als Windows)
  • Aankoop en update van iOS-apps
  • iBooks Store-materiaal (apps van zowel iOS als OS X Mavericks)

OS X

• Mac App Store (OS X Mountain Lion v10.8.4 of hoger is aanbevolen)
  • OS X-software-updates
  • Andere software-updates (zoals updates voor iTunes voor OS X)
  • Downloadbaar materiaal in GarageBand
  • Programma's van andere fabrikanten en updates via de Mac App Store
  • Java, printerbesturingsbestanden en andere systeemdownloads die via Software-update worden verkregen
  • Download van OS-schijfkopie via Internet Recovery (Mavericks en hoger)

iOS 7 en hoger en Apple TV

• Updates voor iOS en Apple TV
  • iOS-apps en -updates
  • iTunes U-cursusmateriaal van de App Store en iBooks Store in iOS alsook geüpload materiaal voor trainers zoals audio-, video-, iWork- en iBooks Author-bestanden
  • Bepaalde mobiele onderdelen zoals de Siri-stemmen van hoge kwaliteit, woordenboeken, en meer

Beperkingen per land

• Vanwege licenties voor de distributie en belastingwetten kan bepaald materiaal in sommige landen mogelijk niet in de cache worden bewaard. Vanaf december 2013 worden iTunes-downloads in Brazilië, Mexico, China en Portugal en iBooks-downloads in Canada niet in de cache bewaard.
  • Als het land waarin de client zich bevindt (op basis van het IP-adres), verschilt van het land van de gebruikte iTunes Store, worden iTunes-downloads niet de cache bewaard. Een iPad-gebruiker in San Francisco kan bijvoorbeeld een app downloaden vanaf de Duitse iTunes Store maar kan de cachevoorziening niet gebruiken.

Meer informatie

Lees meer over de cachevoorziening.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.