Føj referencer til dine Pages-dokumenter med tilbehøret EndNote

Læs mere om, hvordan du installerer og bruger tilbehøret Pages EndNote til at tilføje referencer og oprette en liste over referencer.

Hvis du vil bruge tilbehøret EndNote, skal du have EndNote X6 eller en nyere version installeret på din Mac. Læs mere om, hvordan du får fat i EndNote.

Hvis du vil bruge tilbehøret EndNote, anbefales Pages 6.2 eller en nyere version.

Tilføj en reference

1. Åbn dit EndNote-bibliotek.

2. Åbn det dokument, hvor du vil tilføje en reference, i Pages.

3. Vælg den tekst, du vil referere til, og vælg derefter menuknappen IndsætBilledtekst mangler > EndNote-reference. Hvis EndNote-reference ikke er tilgængelig, skal du gå til Info om dokument > fanen Dokument og kontrollere, at Brødtekst i dokument er markeret.

4. I søgevinduet EndNote-reference kan du søge efter forfatter, titel eller årstal for det værk, du vil referere til.

5. Vælg den reference, du vil tilføje, og se et eksempel på den. Hvis du ikke vil have referencen vist i teksten, men blot vil tilføje den som kilde i din bibliografi, skal du huske at markere "Indsæt kun i bibliografien". Klik på Indsæt.

Din reference tilføjes, når den valgte tekst og værket føjes til bibliografien sidst i dokumentet.

Hvis du kun sletter referencen for en kilde, fjerner Pages automatisk kilden fra din bibliografi.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.