Slut en skærm til din Mac

Mac-computere understøtter en eller flere eksterne skærme afhængigt af Mac-modellen. Sådan tilslutter du en ekstern skærm.

Slut skærmen til strøm og til din Mac

1. Brug skærmens strømkabel til at slutte skærmen til strøm.

2. Brug skærmens videokabel til at tilslutte skærmen til din Mac, f.eks. til en Thunderbolt- Billedtekst mangler eller HDMI-port. Forskellige porte kan se ens ud, så det er vigtigt at identificere porten korrekt.

3. Hvis videokablet kræver en port, som din Mac ikke har, kan du muligvis bruge et mellemstik med videokablet. Du kan også udskifte videokablet med et, der ikke kræver et mellemstik.

4. Når skærmen er strømforsynet og er tilsluttet korrekt, registrerer din Mac automatisk skærmen. Du bør derefter kunne se dit Mac-skrivebord på skærmen, og du kan så konfigurere skærmindstillingerne.

Hvis din skærm ikke registreres eller ikke kan bruge de højeste opløsninger eller opdateringshastigheder, kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis din skærm har mørk skærm (ingen video) eller lav opløsning.

Konfigurer skærmindstillinger

• I Apple-menuen  i hjørnet af skærmen skal du vælge Systemindstillinger og derefter klikke på Skærme. I skærmindstillingerne kan du ændre skærmopløsningen, vælge en opdateringshastighed, arrangere dine skærme og meget mere.

• Hvis skærmen ikke er lavet af Apple, er visse indstillinger muligvis kun tilgængelige ved hjælp af skærmens indbyggede betjeningselementer og menusystem. Se flere oplysninger i dokumentationen til skærmen.