Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 5.0

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 5.0.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Xcode 5.0

• Git

Tilgjengelig for: OS X Mountain Lion v10.8.4 og nyere

Virkning: En angriper i en privilegert nettverksposisjon kan fange opp påloggingsopplysninger eller annen sensitiv informasjon

Beskrivelse: Ved bruk av kommandoen imap-send kontrollerte ikke git at tjenervertsnavnet samsvarte med et domenenavn i X.509-sertifikatet. Det tillot at en« man-in-the-middle»-angriper kunne svindle SSL-tjenere via et vilkårlig gyldig sertifikat. Problemet ble løst ved å oppdatere git til versjon 1.8.3.1.

CVE-ID

CVE-2013-0308

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.