Om sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.6.4 for AirPort-basestasjon

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.6.4 for AirPort-basestasjon.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Hvis du vil ha mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer, går du til «Sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Firmwareoppdatering 7.6.4 for AirPort-basestasjon

• Tilgjengelig for AirPort Extreme-basestasjon med 802.11n, AirPort Express-basestasjon med 802.11n, Time Capsule

Virkning: En tilknyttet klient kan være i stand til å forårsake uventet avslutning av en basestasjon

Beskrivelse: Det var et problem i analyseringen av små rammer med uriktige lengder. Dette problemet ble løst ved å legge til størrelseskontroll i analyseringen av små rammer.

CVE-ID

CVE-2013-5132 : Joonas Kuorilehto fra Codenomicon

Installeringsmerknad for firmwareversjon 7.6.4

Firmwareversjon 7.6.4 installeres på en Time Capsule eller AirPort-basestasjon med 802.11n via AirPort-verktøy, som følger med enheten.

Det anbefales at AirPort-verktøy 6.3.1 blir installert før oppgradering til firmwareversjon 7.6.4 på OS X-systemer, og AirPort-verktøy 1.3.1 for iOS-enheter.

AirPort-verktøy kan hentes via Apples nettsted for nedlasting av programvare: http://support.apple.com/no_NO/downloads/

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.