Over Apple Remote Desktop 3.7

Lees hier meer over Apple Remote Desktop 3.7.

Apple Remote Desktop 3.7 bevat een update voor het programma Remote Desktop en voor de clients die het op afstand beheert.

Bijwerken

Voor gebruikers die Remote Desktop hebben aangeschaft in de Mac App Store, verschijnt de update op het tabblad Updates van de Mac App Store. Voor gebruikers die Apple Remote Desktop vanaf een fysieke schijf hebben geïnstalleerd, is de update beschikbaar als een automatische Software-update en als een handmatige download in Apple Support Downloads.

Voor clients is de update beschikbaar als een automatische Software-update en als een handmatige download in Apple Support Downloads. U kunt Remote Desktop 3.7 ook gebruiken om clients bij te werken naar 3.7. Kies hiervoor Werk clientsoftware bij in het menu Beheer. Remote Desktop client 3.7 wordt meegeleverd bij OS X Mavericks.

Systeemvereisten

• Remote Desktop 3.7 vereist OS X Lion v10.7.5, Mountain Lion of Mavericks.

• De Remote Desktop 3.7-update vereist Apple Remote Desktop 3.0 of hoger.

• OS X Mavericks vereist Remote Desktop 3.7 of hoger.

Wat is nieuw

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van het programma Remote Desktop en bevat de volgende specifieke verbeteringen.

• Support voor OS X Mavericks.

• Een gedeeld klembord waardoor automatisch kan worden gekopieerd tussen lokale en externe computers.

• Verbeterde support voor Mac-systemen met meerdere beeldschermen of meerdere IP-adressen.

• Verbeterde controle op meerdere beeldschermen met support om te vegen tussen beeldschermen.

• De uitvoer van UNIX-opdrachten is niet meer afgekapt.