Toimi näin, jos olet unohtanut Apple ID:n salasanan

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit nollata Apple ID:n salasanan ja saada tilin takaisin käyttöösi.

nollata salasanan

Noudata aluksi näitä ohjeita:

1. Siirry Minun Apple ID:ni -sivulle ja valitse Nollaa salasanasi.
    Mikä on Apple ID -näyttö
  2. Anna Apple ID:si ja valitse Seuraava. Jos et muista sitä, valitse Unohditko Apple ID:si?.
    Syötä Apple ID:si -näyttö
  3. Kun olet antanut Apple ID:si, voit nollata salasanan kolmella tavalla. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Vastaa turvakysymyksiin

1. Valitse Vastaa turvakysymyksiin ja valitse sitten Seuraava.
  2. Valitse syntymäaika ja valitse sitten Seuraava.
  3. Vastaa turvakysymyksiin.
  4. Aseta uusi salasana ja valitse Nollaa salasana.

Käytä sähköpostitodentamista

1. Valitse Sähköpostitodentaminen ja valitse sitten Seuraava. Apple lähettää viestin ensisijaiseen tai varasähköpostiosoitteeseesi.
    Vahvistusnäyttö
  2. Avaa viesti ja nollaa salasanasi osoittamalla linkkiä.
  3. Kun Minun Apple ID:ni -sivu avautuu, aseta uusi salasana ja valitse Nollaa salasana.

Etkö saanut viestiä?

Käytä kaksivaiheista vahvistusta

1. Anna palautusavain.
    Vahvista henkilöllisyytesi: vaihe 1/2
  2. Valitse luotettu laite. Lähetämme vahvistuskoodin laitteeseesi.
  3. Anna vahvistuskoodi.
  4. Aseta uusi salasana ja valitse Nollaa salasana.

Jos olet pysyvästi menettänyt palautusavaimen tai pääsyn luotettuun laitteeseesi, et voi nollata salasanaasi.

Näin saat apua

Jos salasanan nollaaminen ei onnistunut näiden ohjeiden avulla, ota yhteys Applen tukeen.

Mitä seuraavaksi?

Kun olet nollannut salasanasi, pyydämme sinua kirjautumaan uudella salasanalla, kun seuraavan kerran käytät Apple ID:tä. Halutessasi voit päivittää sähköpostiosoitteesi tai vaihtaa Apple ID:si.