Bètaversie van iWork voor iCloud: veelgestelde vragen

Hier vindt u het antwoord op algemene vragen over de bètaversie van iWork voor iCloud.

Wat is de bètaversie van iWork voor iCloud?

iWork voor iCloud is een pakket van webprogramma's waarmee iedereen indrukwekkende documenten, spreadsheets en presentaties kan maken en bewerken in Pages, Numbers en Keynote in een browser op een Mac of pc.

Hoe heb ik toegang tot de bètaversie van iWork voor iCloud?

Alle gebruikers met een iCloud-account hebben toegang tot de programma's van iWork voor iCloud via www.icloud.com. De bètaversie van iWork voor iCloud is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels.

Moet ik iWork voor iOS of iWork voor Mac hebben voor toegang tot de bètaversie van iWork voor iCloud?

Nee. U moet gewoon gaan naar iCloud.com en inloggen met een iCloud-account om de bètaversie van iWork voor iCloud te beginnen gebruiken.

Wat is het verschil tussen de programma's van iWork voor Mac en de bètaversie van iWork voor iCloud?

We hebben iWork voor Mac ontworpen om gebruik te maken van Mac-hardware en OS X om de beste ervaring op een desktopcomputer te bieden en iWork voor iCloud om de beste ervaring op het internet te bieden.

Hoe werkt de bètaversie van iWork voor iCloud met iCloud Drive?

iCloud Drive bewaart iWork-documenten en werkt deze bij op de iWork-programma's op de Mac, iPhone, iPad en iPod touch. Met de bètaversie van iWork voor iCloud kunt u deze documenten maken, openen en bewerken in een browser op een Mac of pc. Lees hoe u iWork-bestanden in de bètaversie van iWork voor iCloud opent en hoe iWork met iCloud Drive wordt gebruikt.

Wat zijn de systeemvereisten voor de bètaversie van iWork voor iCloud?

De bètaversie van iWork voor iCloud is beschikbaar in Amerikaans Engels en vereist een iCloud-account, een internetverbinding en een computer met een ondersteund besturingssysteem en browser. Voor de configuratie van een iCloud-account hebt u een ondersteund iOS-apparaat of ondersteunde Mac nodig.

Hoe veilig zijn mijn documenten in de bètaversie van iWork voor iCloud?

iCloud beveiligt gegevens door deze te coderen bij verzending via het internet, deze in een gecodeerde structuur op de server te bewaren en veilige tokens voor identiteitscontrole te gebruiken. Dit betekent dat de documenten veilig zijn wanneer ze worden overgezet naar apparaten en wanneer ze worden bewaard in de cloud. iCloud gebruikt een AES-codering van minstens 128-bits (hetzelfde veiligheidsniveau als bij de grootste financiële instellingen) en geeft nooit coderingssleutels aan derde partijen.

Hoeveel opslagruimte heb ik in de bètaversie van iWork voor iCloud?

Een iCloud-account beschikt over 5 GB gratis opslag voor Mail, iCloud Drive (inclusief de bètaversie van iWork voor iCloud) en de iCloud-reservekopie. Aangeschafte muziek, apps, boeken en tv-programma's alsook Fotostream tellen niet mee bij de 5 GB aan vrije opslagruimte. U kunt ook extra opslagruimte aanschaffen tegen een maandelijkse betaling.

Werkt de bètaversie van iWork voor iCloud op iOS-apparaten of andere mobiele platformen?

De bètaversie van iWork voor iCloud vereist een Mac of pc met een ondersteund besturingssysteem en ondersteunde browser. De bètaversie van iWork voor iCloud is niet beschikbaar in mobiele browsers. U kunt iWork voor iOS echter downloaden vanuit de App Store.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.