Slet musik i appen Apple Music

Hvis du vil frigøre lagringsplads på din enhed, kan du læse om, hvordan du fjerner musik, du har overført fra Apple Music-kataloget, eller som du har købt fra iTunes Store.

Sådan sletter du musik på din iPhone, iPad eller Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk og hold på en sang eller et album.

3. Tryk på Fjern, og tryk derefter på Fjern overførsel. Eller tryk på Slet fra bibliotek.

• Fjern overførsel: Hvis sangen er overført, kan du kun fjerne overførslen fra den enhed, du bruger. Hvis du overførte musikken fra Apple Music-kataloget, vises musikken stadig i dit bibliotek, men den kan kun afspilles, når din enhed er forbundet til internettet.

• Slet fra bibliotek: Slet musikken fra dit musikbibliotek, inklusive playlister. Hvis du har slået Synkroniser bibliotek til, slettes musikken også fra alle dine andre enheder.

Sådan sletter du musik på din Mac

1. Åbn appen Apple Music.

2. Klik på Sange eller Album i indholdsoversigten.

3. Klip på Mereknappen Mere ud for en sang, eller klik på Mereknappen Mere over et album. Vælg derefter mellem følgende:

• Fjern overførsel: Hvis sangen er overført, kan du kun fjerne overførslen fra din Mac. Hvis du overførte musikken fra Apple Music-kataloget, vises musikken stadig i dit bibliotek, men den kan kun afspilles, når din Mac er forbundet til internettet.

• Slet fra bibliotek: Slet musikken fra dit musikbibliotek, inklusive playlister. Hvis du har slået Synkroniser bibliotek til, slettes musikken også fra alle dine andre enheder.

Sådan sletter du musik i appen Apple Music til Windows på din pc

1. Åbn appen Apple Music.

2. Klik på Sange eller Album i indholdsoversigten.

3. Klip på Mereknappen Mere ud for en sang, eller klik på Mereknappen Mere over et album. Vælg derefter mellem følgende:

• Fjern overførsel: Hvis sangen er overført, kan du kun fjerne overførslen fra din pc. Hvis du overførte musikken fra Apple Music-kataloget, vises musikken stadig i dit bibliotek, men den kan kun afspilles, når din pc er forbundet til internettet.

• Slet fra bibliotek: Slet musikken fra dit musikbibliotek, inklusive playlister. Hvis du har slået Synkroniser bibliotek til, slettes musikken også fra alle dine andre enheder.

Hvis du ikke kan slette musik

Sådan overfører du musik igen

Tilgængeligheden af Apple Music varierer efter land og område. Afhængigt af dit land eller område er det ikke sikkert, at du kan købe eller downloade visse medietyper. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.