Een Apple TV bijwerken

Lees hier hoe je zoekt naar updates of de Apple TV zo configureert dat de software automatisch wordt bijgewerkt.

Automatisch bijwerken

Handmatig bijwerken

Hulp krijgen

De Apple TV automatisch bijwerken

Je kunt de Apple TV zo configureren dat nieuwe updates worden geïnstalleerd zodra deze beschikbaar zijn. Ga naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Software-updates' en schakel 'Werk automatisch bij' in.

De Apple TV handmatig bijwerken

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Software-updates' en selecteer 'Werk software bij'.

2. Selecteer 'Download en installeer' als je een update ziet.

3. Wacht tot de Apple TV de update heeft gedownload. Houd de Apple TV verbonden en aangesloten op voeding tot de update voltooid is.

Wanneer de update is gedownload, wordt de Apple TV herstart en wordt de update voorbereid en vervolgens geïnstalleerd. Wanneer de update is voltooid, wordt de Apple TV automatisch herstart.

Hulp krijgen

• Als je de Apple TV niet kunt bijwerken, controleer je of je een wifi- of ethernetverbinding hebt.

• Als de voortgangsbalk voor de update vastgelopen of gepauzeerd lijkt te zijn en 'Update voorbereiden' of 'Update toepassen' op het tv-scherm verschijnt, moet je de update wat meer tijd geven. Als je al langer dan een uur hebt gewacht, moet je contact opnemen met Apple Support voordat je de Apple TV herstart of de stekker uit het stopcontact haalt.

• Als de voortgangsbalk voor de update vastgelopen of gepauzeerd lijkt te zijn onder een Apple logo zonder tekst en je al meer dan een uur hebt gewacht, start je de Apple TV opnieuw op door het netsnoer los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten. Als de Apple TV nog steeds niet wordt bijgewerkt, neem je contact op met Apple Support.

• Als er tijdens de update een probleem optreedt, zie je mogelijk een bericht waarin je wordt gevraagd alle instellingen opnieuw in te stellen, te herstellen of te herstarten. Probeer eerst het apparaat te herstarten. Als de problemen aanhouden, probeer je 'Herstel alle instellingen', gevolgd door 'Zet terug'.

• Als op je tv een iPhone naast een Apple TV wordt weergegeven, lees je hier wat je moet doen.

• Als op je tv een waarschuwingssymbool wordt weergegeven, lees je hier wat je moet doen.

Neem voor andere problemen contact op met Apple Support.