Tietoja Apple TV 5.2.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple TV 5.2.1:n turvallisuussisällöstä.

Apple TV 5.2.1

• Apple TV:

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan allekirjoittamatonta koodia.

Kuvaus: Päällekkäisiä segmenttejä sisältävien suoritettavien Mach-O-tiedostojen käsittelyssä oli tilanhallintaongelma. Ongelma on korjattu kieltäytymällä lataamasta suoritettavaa tiedostoa, jossa on päällekkäisiä segmenttejä.

CVE-ID

CVE-2013-0977: evad3rs

• Apple TV:

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä selvittämään kernelin rakenteiden osoitteen.

Kuvaus: ARM-esinoudon peruutuksen käsittelijässä oli tietojen paljastumiseen liittyvä ongelma. Ongelma on korjattu suorittamalla paniikki, jos esinoudon peruutuksen käsittelijää ei kutsuta peruutuskontekstista.

CVE-ID

CVE-2013-0978: evad3rs

• Apple TV:

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: paikallinen käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernelissä.

Kuvaus: IOUSBDeviceFamily-ohjain käytti käyttäjätilasta tulleita putkiobjektiosoittimia. Ongelma on korjattu suorittamalla putkiobjektiosoittimien lisätarkastus.

CVE-ID

CVE-2013-0981: evad3rs