Talen

Safari: met 'Beheer website-instellingen...' kunt u de Java-webplugin per website inschakelen

In Safari versies 5.1.9, 5.1.10, 6.0.4 en 6.0.5 kunt u de Java-webplugin per website inschakelen en kunt u kiezen uit vier instellingen.

Wanneer u voor het eerst een website bezoekt die de Java-webplugin vereist, ziet u het volgende dialoogvenster in Safari maar met de specifieke website:

Zodra u ervoor hebt gekozen de Java-webplugin op een website te blokkeren of toe te staan, kunt u Java-instellingen voor die website beheren in het paneel Beveiliging van Safari-voorkeuren. Hiervoor volgt u de volgende stappen:

1. Kies Safari > Voorkeuren.
  2. Klik op het tabblad 'Beveiliging' en vervolgens op de knop 'Beheer website-instellingen...'.
  3. U kunt één van de vier instellingen kiezen voor elke bezochte site die de Java-webplugin gebruikt:
    • Vraag voor gebruik: u krijgt de optie de Java-webplugin te blokkeren of toe te staan in Safari. Als een update beschikbaar is voor Java, brengt Safari u naar de downloadpagina van de nieuwste versie.
    • Blokkeer altijd: in Safari verschijnt 'Geblokkeerde plugin' in plaats van de inhoud van de Java-webplugin. Als u klikt op 'Geblokkeerde plugin', verschijnt de optie om de Java-webplugin voor die website te blokkeren of toe te staan.

• Sta toe: websites die zijn ingesteld op 'Sta toe' kunnen de Java-webplugin uitvoeren zolang de geïnstalleerde versie van Java geen gekende kritieke beveiligingsproblemen heeft. Als een update beschikbaar is voor Java, brengt Safari u naar de downloadpagina van de nieuwste versie.
    • Sta altijd toe: de Java-webplugin wordt uitgevoerd zonder dialoogvensters in Safari. Deze instelling wordt alleen aanbevolen voor betrouwbare websites waarvoor de Java-webplugin is vereist, zoals websites die alleen toegankelijk zijn via het intranet van uw bedrijf.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 20-jan-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 20-jan-2014
  • Article: HT5678
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)