Om sikkerhetsinnholdet i Safari 6.0.3

Les om sikkerhetsinnholdet i Safari 6.0.3.

Generell informasjon

Du kan laste ned og installere sikkerhetsinnholdet i Safari 6.0.3 fra Valg for Programvareoppdatering eller fra Apple-nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

For å finne ut mer om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet går du til Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

For å finne ut mer om sikkerhetsoppdateringer går du til Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Safari 6.0.3

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er flere problemer med skadet minne i WebKit. Problemene ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-ID

CVE-2012-2824 : miaubiz

CVE-2012-2857 : Arthur Gerkis

CVE-2013-0948 : Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0949 : Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0950 : Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0951 : Apple

CVE-2013-0952 : Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0953 : Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0954 : Dominic Cooney fra Google og Martin Barbella fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0955 : Apple

CVE-2013-0956 : Apple Product Security

CVE-2013-0958 : Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0959 : Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0960 : Apple

CVE-2013-0961 : wushi fra team509 i samarbeid med iDefense VCP

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til et angrep med skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det fantes et problem med skripting på tvers av nettsteder i håndteringen av rammeelementer. Problemet ble løst gjennom forbedret sporing av opprinnelsessteder.

CVE-ID

CVE-2012-2889 : Sergey Glazunov

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Virkning: Kopiering og innliming av innhold på et skadelig nettsted kan føre til et skriptangrep på tvers av nettsteder

Beskrivelse: Det var et problem med skripting på tvers av nettsteder i håndteringen av innhold som ble limt inn fra et annet opphav. Dette problemet ble adressert gjennom ytterligere validering av innhold som limes inn.

CVE-ID

CVE-2013-0962 : Mario Heiderich fra Cure53

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.