Talen

Apple ID: het wachtwoord wijzigen

Lees hier hoe u het wachtwoord van een Apple ID wijzigt.

Volg deze stappen om het wachtwoord van een Apple ID te wijzigen. Als u het wachtwoord niet meer weet, volgt u de stappen om te weten wat u moet doen als u het wachtwoord van een Apple ID vergeet.

1. Ga naar Mijn Apple ID (appleid.apple.com/nl).
  2. Klik op 'Beheer uw Apple ID' en log in.
  3. Als u de tweestaps-verificatie hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd een verificatiecode te sturen naar het aan de Apple ID gekoppelde vertrouwde apparaat. Als u geen berichten kunt ontvangen op het vertrouwde apparaat, volgt u de richtlijnen om te weten wat u moet doen wanneer u niet kunt inloggen via de tweestaps-verificatie.
  4. Klik op 'Wachtwoord en beveiliging'.
  5. Klik onder 'Kies een nieuw wachtwoord' op 'Wijzig wachtwoord'.
  6. Voer het oude en nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord. Klik op 'Bewaar' wanneer u klaar bent.

De volgende keer dat u een functie of voorziening van Apple met Apple ID gebruikt wordt u gevraagd in te loggen met het nieuwe wachtwoord van de Apple ID.

Additional Information

Lees hier hoe u een Apple ID wijzigt.

Laatst gewijzigd op: 17-sep-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 17-sep-2013
  • Article: HT5624
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)