Språk

Ändra ditt Apple-ID

Läs om hur du ändrar den e-postadress som du använder som ditt Apple-ID.

I de flesta fall är ditt Apple-ID även din primära e-postadress för ditt Apple-ID-konto. Du kan ändra ditt Apple-ID till vilken adress som helst, utom till en adress som används för ett annat Apple-ID. Du kan ändra adressen för vilket Apple-ID som helst, utom ett Apple-ID som slutar på @icloud.com, @me.com eller @mac.com.

1. Logga ut från iCloud, iTunes Store, App Store, FaceTime, Hitta mina vänner, Hitta min iPhone och iMessage på varje enhet som använder ditt nuvarande Apple-ID för dessa tjänster.
  1. Gå till Mitt Apple-ID (appleid.apple.com/se).
  1. Välj Hantera ditt Apple-ID och logga in. Har du glömt lösenordet?
  1. Välj Ändra bredvid Apple-ID och primär e-postadress.
  1. Ange den e-postadress som ska användas som ditt Apple-ID och välj sedan Spara ändringar. Apple skickar ett e-postmeddelande med en bekräftelse till adressen.
  1. Öppna e-postmeddelandet och klicka på Bekräfta nu i meddelandet. Fick du inget e-postmeddelande?
  1. När sidan Mitt Apple-ID öppnas loggar du in med ditt nya, ändrade Apple-ID.
  1. När du får ett meddelande om att verifieringen är klar kan du börja använda ditt omdöpta Apple-ID. Du bör även uppdatera de funktioner och tjänster som du använder med ditt Apple-ID.

Besök supportsidan för Apple-ID om du vill läsa mer om hur du använder och hanterar ditt Apple-ID.

Senast ändrad: 2014-maj-28