Språk

Endre Apple-IDen

Lær hvordan du endrer e-postadressen som du bruker som Apple-ID.

I de fleste tilfeller er din Apple-ID også den primære e-postadressen til Apple-ID-kontoen. Du kan endre Apple-ID til en hvilken som helst adresse, unntatt en adresse som brukes av en annen Apple-ID. Du kan endre adressen til en hvilken som helst Apple-ID, unntatt en Apple-ID som slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com.

1. Logg deg av iCloud, iTunes Store, App Store, FaceTime, Finn vennene mine, Finn iPhone og iMessage på alle enheter som bruker den aktuelle Apple-IDen til disse tjenestene.
  1. Gå til Min Apple-ID (appleid.apple.com/no).
  1. Velg "Administrer din Apple-ID" og logg deg på. Glemt passordet?
  1. Velg Edit (Rediger) ved siden av "Apple ID and Primary Email Address" (Apple-ID og primær e-postadresse).
  1. Skriv inn e-postadressen som skal brukes som Apple-ID, og velg deretter Save Changes (Lagre endringer). Apple vil sende en bekreftelsesmelding til adressen.
  1. Åpne e-postmeldingen fra Apple og klikk på Verify Now (Bekreft nå) i meldingen. Mottok du ikke meldingen?
  1. Når siden Min Apple-ID åpnes, logger du deg på med den nye Apple-IDen.
  1. Når du får en melding om at bekreftelsen er fullført, kan du begynne å bruke den endrede Apple-IDen. Du bør også oppdatere funksjonene og tjenestene som du bruker sammen med Apple-ID.

Gå til Kundestøtte for Apple-ID for å få mer informasjon om bruk og administrasjon av Apple-IDen.

Sist endret: 28.mai.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Sist endret: 28.mai.2014
  • Artikkel: HT5621
  • Visninger:

null

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter