Talen

Een Apple ID wijzigen

Lees hier hoe u het e-mailadres wijzigt dat u als Apple ID gebruikt.

In de meeste gevallen is een Apple ID ook het primaire e-mailadres van een Apple ID-account. U kunt een Apple ID wijzigen in om het even welk adres, behalve een adres dat door een andere Apple ID wordt gebruikt. U kunt het adres van om het even welke Apple ID wijzigen, behalve van een Apple ID die eindigt op @icloud.com, @me.com of @mac.com.

1. Log uit bij iCloud, de iTunes Store, de App Store, FaceTime, Zoek mijn vrienden, Zoek mijn iPhone en iMessage op alle apparaten waarop momenteel de huidige Apple ID voor deze voorzieningen wordt gebruikt.
  1. Ga naar Mijn Apple ID (appleid.apple.com/nl).
  1. Selecteer 'Beheer uw Apple ID' en log in. Bent u het wachtwoord vergeten?
  1. Selecteer 'Wijzig' naast 'Apple ID en primair e-mailadres'.
  1. Voer het e-mailadres in dat u als Apple ID wilt gebruiken en selecteer 'Bewaar'. Apple stuurt een controlemail naar dat adres.
  1. Open de e-mail van Apple en klik op 'Verifieer nu' in de e-mail. Hebt u de e-mail niet ontvangen?
  1. Wanneer de pagina Mijn Apple ID wordt geopend, logt u in met de nieuwe Apple ID.
  1. Wanneer u een bericht ziet met de melding dat de verificatie is voltooid, kunt u de Apple ID met de nieuwe naam beginnen gebruiken. Werk ook de functies en voorzieningen bij die u met een Apple ID gebruikt.

Ga naar de pagina Apple ID Support voor meer informatie over het gebruik en beheer van een Apple ID.

Laatst gewijzigd op: 28-mei-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 28-mei-2014
  • Artikel: HT5621
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)