Talen

Apple ID: een Apple ID wijzigen

Lees hier hoe u een Apple ID wijzigt.

Alvorens een Apple ID te wijzigen:

• Log uit bij alle Apple-functies en -voorzieningen waarvoor u de Apple ID gebruikt.
  • Controleer of het e-mailadres dat u voor de Apple ID wilt gebruiken aan deze voorwaarden voldoet:
    • U gebruikt het e-mailadres regelmatig aangezien dit het primaire e-mailadres voor de Apple ID wordt.
    • Het e-mailadres is niet gekoppeld aan een andere Apple ID.
    • Het e-mailadres is geen iCloud-e-mailadres aangezien deze al Apple ID's zijn. iCloud-e-mailadressen eindigen op @icloud.com, @me.com of @mac.com.

Volg deze stappen om een Apple ID te wijzigen:

1. Ga naar Mijn Apple ID (appleid.apple.com/nl), klik op 'Beheer uw Apple ID' en log in.
  2. Als u de tweestaps-verificatie hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd een verificatiecode te sturen naar het aan de Apple ID gekoppelde vertrouwde apparaat. Als u geen berichten kunt ontvangen op het vertrouwde apparaat, volgt u de richtlijnen om te weten wat u moet doen wanneer u niet kunt inloggen via de tweestaps-verificatie.
  3. Klik op 'Wijzig' bij 'Apple ID en primair e-mailadres'.
  4. Voer het gewenste e-mailadres in en klik op 'Bewaar wijzigingen'. Apple stuurt een controlemail naar dat adres.
  5. Open de e-mail van Apple en klik op 'Verifieer nu' in de e-mail.
  6. Wanneer de pagina Mijn Apple ID wordt geopend, logt u in met de nieuwe Apple ID.
  7. Als u de tweestaps-verificatie hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd een verificatiecode te sturen naar het aan de Apple ID gekoppelde vertrouwde apparaat.

Als u het bericht ziet waarin wordt gemeld dat de verificatie is voltooid, werkt u alle winkels en voorzieningen bij waarvoor u de Apple ID gebruikt.

Aanvullende informatie

Ga naar de pagina Apple ID Support voor meer informatie over het gebruik en beheer van een Apple ID.
Laatst gewijzigd op: 18-nov-2013
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 18-nov-2013
  • Artikel: HT5621
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(308 reacties)