iMac (sent 2012 och senare): Kompatibilitet med VESA-fäste

Läs mer om VESA-fästets kompatibilitet med iMac (sent 2012 och senare).

iMac (21,5 tum och 27 tum, sent 2012 och senare) kan konfigureras med ett inbyggt VESA-fäste vid beställning via Apple Online Store. iMac-datorer med inbyggda VESA-fästen gör att kan du ansluta din iMac till en VESA-kompatibel monteringslösning, såsom en ledad arm eller ett väggfäste (säljs separat).

Läs mer

VESA-uppgraderingskit är inte tillgängliga för iMac-datorer med stativ. När en iMac beställs med ett inbyggt VESA-fäste, ersätts stativet med ett VESA-fäste och iMac-datorn kan inte användas med det vanliga iMac-stativet.