Om sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.7.3

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.7.3.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

QuickTime 7.7.3

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig PICT-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av REGION-poster i PICT-filer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2011-1374 : Mark Yason i IBM X-Force

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig PICT-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var et problem med ødelagt hukommelse i håndteringen av PICT-filer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2012-3757 : Jeremy Brown i Microsoft og Microsoft Vulnerability Research (MSVR)

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med bruk etter gratis i QuickTime-tilleggets håndtering av '_qtactivex_'-parametere i et HTML-objektelement. Dette problemet er løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2012-3751 : chkr_d591 som arbeider med iDefense VCP

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig QuickTime TeXML-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av transformeringsattributtet i text3GTrack-elementer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2012-3758: Alexander Gavrun som arbeider med HP TippingPoints Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig QuickTime TeXML-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var flere bufferoverflyter i håndteringen av stilelementer i QuickTime TeXML-filer. Problemene ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2012-3752 : Arezou Hosseinzad-Amirkhizi, Vulnerability Research Team, TELUS Security Labs

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i QuickTime-tilleggets håndtering av MIME-typer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2012-3753 : Pavel Polischouk, Vulnerability Research Team, TELUS Security Labs

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med bruk etter gratis i QuickTime ActiveX-kontrollens håndtering av metoden Clear(). Problemet ble løst ved forbedret håndtering av hukommelsen.

CVE-ID

CVE-2012-3754 : chkr_d591 som arbeider med iDefense VCP

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig Targa-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av Targa-bildefiler. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2012-3755 : Senator of Pirates

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig filmfil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av 'rnet'-bokser i MP4-filer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2012-3756 : Kevin Szkudlapski i QuarksLab

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.