Ansluta till wifi på iPhone, iPad och iPod touch

Läs om hur du ansluter din enhet till ett wifi-nätverk, inklusive öppna, säkra, dolda och offentliga nätverk samt nätverk som du har anslutit till tidigare.

Ansluta till ett wifi-nätverk

1. Gå till Inställningar > Wi-Fi från hemskärmen.

2. Aktivera wifi. Din enhet kommer automatiskt att söka efter tillgängliga wifi-nätverk.

ios15-iphone12-pro-settings-wifi-crop
  3. Tryck på namnet på det wifi-nätverk som du vill ansluta till. Innan du kan ansluta till nätverket ombes du kanske att ange nätverkets lösenord eller att godkänna villkoren.

När du har gått med i nätverket ser du en blå bockmarkeringNo alt supplied for Imagebredvid nätverket och det anslutna wifi-symbolNo alt supplied for Imagei det övre hörnet av skärmen. Om du inte kan lösenordet till wifi-nätverket kontaktar du nätverksadministratören.