iPhonen, iPadin tai iPod touchin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää laitteesi Wi-Fi-verkkoon, mukaan lukien avoimiin, suojattuihin ja julkisiin verkkoihin sekä verkkoihin, joihin olet muodostanut yhteyden aiemmin.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Valitse Koti-valikosta Asetukset > Wi-Fi.

2. Laita Wi-Fi päälle. Laite etsii automaattisesti käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja.

ios15-iphone12-pro-settings-wifi-crop
  3. Napauta sen Wi-Fi-verkon nimeä, johon haluat liittyä. Ennen kuin voit muodostaa yhteyden verkkoon, sinua saatetaan pyytää antamaan verkon salasana tai hyväksymään käyttöehdot.

Verkkoon liittymisen jälkeen näet sinisen valintamerkinNo alt supplied for Image verkon vieressä ja yhdistetyn Wi-Fin kuvakkeenNo alt supplied for Image näytön yläkulmassa. Jos et tiedä Wi-Fi-verkon salasanaa, ota yhteyttä pääkäyttäjään.