Je Apple Gift Card of App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselen

Wissel je cadeaubon in de App Store of de Apple Music-app in om deze te gebruiken voor Apple ID-aankopen.

Een cadeaubon inwisselen

Je kunt je cadeaubon inwisselen voor apps, abonnementen enzovoort. Ontdek wat je kunt kopen met je Apple Gift Card of Apple accountsaldo.

Een cadeaubon inwisselen

Een cadeaubon inwisselen met je iPhone, iPad of Apple Vision Pro

1. Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon. Op sommige cadeaubonnen moet je mogelijk het label lostrekken of voorzichtig wegkrassen om de code weer te geven.
  2. Open de App Store-app.
  3. Tik bovenaan het scherm op de inlogknop  of op je foto.
  4. Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'. Als je 'Wissel cadeaubon of code in' niet ziet staan, log je in met je Apple ID.
  5. Tik op 'Gebruik camera' en volg de instructies op het scherm. Als het niet lukt om de cadeaubon in te wisselen, tik je op 'Voer code handmatig in' en volg je de instructies op het scherm.
  6. Tik op 'Wissel in'.

Wanneer je in de Verenigde Staten een cadeaubon inwisselt voor Apple accountsaldo, wordt het saldo mogelijk weergegeven in Apple Wallet. Meer informatie over het gebruik van Apple Wallet

Kun je je cadeaubon niet inwisselen?

Een cadeaubon inwisselen op een Mac

1. Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon. Op sommige cadeaubonnen moet je mogelijk het label lostrekken of voorzichtig wegkrassen om de code weer te geven.
  2. Open de App Store op je Mac.
  3. Klik op je naam of op de inlogknop in de navigatiekolom.
  4. Klik op 'Wissel cadeaubon in'. Je moet wellicht inloggen met je Apple ID.
  5. Klik op 'Gebruik camera' en volg de instructies op het scherm. Als je problemen ondervindt bij het inwisselen van de cadeaubon, voer je je code handmatig in.

Kun je je cadeaubon niet inwisselen?

Een cadeaubon inwisselen op een Windows-pc

1. Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon. Op sommige cadeaubonnen moet je mogelijk het label lostrekken of voorzichtig wegkrassen om de code weer te geven.
  2. Open de Apple Music-app of Apple TV-app.
  3. Klik op je naam onder aan de navigatiekolom en klik vervolgens op 'Wissel in'. Mogelijk moet je eerst inloggen met je Apple ID.
  4. Volg de instructies op het scherm en klik vervolgens op 'Wissel in'.

Kun je je cadeaubon niet inwisselen?

Als je een cadeaubon per e-mail hebt ontvangen

Om een cadeaubon in te wisselen die iemand je per e-mail heeft toegestuurd, open je de e-mail en tik of klik je op de knop 'Wissel nu in'.

Wat je kunt kopen met deze cadeaubonnen

Wanneer je een Apple Gift Card of App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselt, kun je aankopen doen met je Apple accountsaldo. Bij die aankopen kan het gaan om apps, games, of abonnementen voor bijvoorbeeld Apple Music of iCloud+. Voor sommige aankopen kan je Apple accountsaldo echter niet worden gebruikt. Lees wat je kunt kopen met je Apple accountsaldo.

Waar Apple Gift Card beschikbaar zijn, kun je je Apple accountsaldo ook gebruiken om producten en accessoires te kopen op apple.com/nl/ of in de Apple Store-app. Kijk of Apple Gift Card beschikbaar zijn in jouw land of regio.

Meer informatie over cadeaubonnen

De functies van Apple Media Services kunnen per land of regio verschillen. Ontdek welke functies beschikbaar zijn in jouw land of regio.