Konfigurere og bruke iCloud-faner

iCloud sørger for at faner som er åpne i Safari, blir oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Det betyr at du kan gå fra én enhet til den neste og fortsette å surfe der du slapp.

Konfigurer iCloud-faner

Følg denne framgangsmåten på alle enhetene der du vil dele faner.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger, og trykk på navnet ditt.

2. Trykk på iCloud.

3. Kontroller at Safari er slått på under Apper som bruker iCloud. Du må kanskje trykke på Vis alle for å se Safari.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger. I macOS Monterey eller eldre velger du Apple-menyen  > Systemvalg.

2. Klikk på Apple-ID og deretter iCloud.

3. Klikk for å slå på Safari.

Åpne en fane eller lukk en fane fra en annen enhet

ios-16-iphone-14-pro-safari-icloud-tabs

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Safari.

2. Trykk på Faner-knappenFaner og deretter på Ny fane-knappenNy fane-knappen.

3. Som standard inneholder startsiden en del som viser fanene som er åpne på de andre enhetene dine.

4. Trykk på fanen du vil åpne.

5. Hvis du vil lukke en fane fra en annen Apple-enhet, trykker du og holder inne på koblingen og velger deretter Lukk.

På Mac

1. Åpne Safari.

2. Fra Bokmerker-menyen i menylinjen velger du Vis startside.

3. Som standard inneholder startsiden en del som viser fanene som er åpne på de andre enhetene dine.

4. Trykk på fanen du vil åpne.

5. Hvis du vil lukke en fane på en annen Apple-enhet, kontroll-klikker du på fanen og velger deretter Lukk fane.

macos-ventura-macbook-pro-safari-icloud-tabs

Bruk fanegrupper

For å holde fanene organiserte og enkle å finne igjen senere kan du organisere dem i fanegrupper. Når du har opprettet en fanegruppe, kan du dele den med andre som også bruker iCloud for å samarbeide i Safari.

Finn ut hvordan du organiserer fanene dine med fanegrupper

Finn ut hvordan du deler en fanegruppe og samarbeider i Safari

Hvis du ikke kan konfigurere eller bruke iCloud-faner

iCloud-faner fungerer mellom enheter som kjører iOS 13 eller iPadOS 13 eller nyere og macOS Mojave 10.14.4 eller nyere, og mellom enheter som kjører iOS 12 eller eldre og macOS Mojave 10.14.3 eller eldre.