Handy Tech Braille Star 40: toetsen voor navigatie met VoiceOver op het apparaat

Wanneer u de brailleleesregel Handy Tech Braille Star 40 gebruikt met VoiceOver op een apparaat met iOS, kunt u met de volgende toetscommando’s van het apparaat navigeren.

Toets brailleapparaat

Functie in VoiceOver

Left Up + Left Down

Activeer de Delete-toets

Right Up + Right Down

Activeer de Return-toets

Left Up

Verschuif brailleleesregel naar links

Left Down

Verschuif brailleleesregel naar rechts

Right Up

Verschuif brailleleesregel naar links

Right Down

Verschuif brailleleesregel naar rechts

Router

Tik dubbel op het geselecteerde onderdeel

Status Router

Schakel uitgebreide statusbeschrijving in of uit

Meer informatie

Voor de universele lijst met algemene commando’s raadpleegt u Algemene Braille-commando’s voor VoiceOver.

Als u zich ervan wilt verzekeren dat een brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, zorgt u ervoor dat u de nieuwste versie van iOS hebt geïnstalleerd.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.