HIMS BrailleSense Plus -pistekirjoitusnäytön käyttö VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun HIMS BrailleSense Plus -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja voidaan käyttää näillä näytöillä:

• BrailleSense Plus 32

• BrailleSense Plus 18

• BrailleSense U2

• BrailleSense U2 Mini

• BrailleSense U2 QWERTY

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto

Laitteen näppäin

Aktivoi Koti-painikkeen

F2

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto

Laitteen näppäin

Kaksoisnapauta valittua kohdetta

Reititin

Peru

F3

Aktivoi levynpoistonäppäimen

F4

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto

Näytön näppäin

Laajennettu tilakuvaus päälle/pois

Tilareititin

Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle

Vieritä vasemmalle

Panoroi pistekirjoitusta oikealle

Vieritä oikealle

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.