Punktskriftsskärmar som stöds av iPhone, iPad och iPod touch

Du kan använda VoiceOver på iPhone, iPad eller iPod touch och en Bluetooth-aktiverad punktskriftsskärm för att läsa och navigera.

Nedan finns en lista med punktskriftsskärmar som stöds för iPhone, iPad eller iPod touch. Kontrollera att din punktskriftsskärm använder rätt tabell genom att kontrollera att du har den senaste versionen av iOS installerad. Klicka sedan på länken för enheten för att gå till de enhetsspecifika kommandona för VoiceOver.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

• Braille Memo (32, 40)

MDV

National Braille Press

• B2G

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft/Perkins

Optelec

Papenmeier

Läs mer

Referera till Vanliga punktskriftskommandon för VoiceOver-navigering för den övergripande listan över kommandon.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.