Door iPhone, iPad en iPod touch ondersteunde leesregels

U kunt VoiceOver gebruiken op de iPhone, iPad of iPod touch met een brailleleesregel waarbij Bluetooth is ingeschakeld om te lezen en te navigeren.

Hieronder vindt u een lijst met ondersteunde brailleleesregels die u kunt gebruiken met uw iPhone, iPad of iPod touch. Om ervoor te zorgen dat de brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, controleert u of u de nieuwste iOS-versie hebt geïnstalleerd. Klik vervolgens op de link van het apparaat om naar de commando's te gaan die het specifieke apparaat gebruikt voor VoiceOver.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

• Braille Memo (32, 40)

MDV

National Braille Press

• B2G

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft/Perkins

Optelec

Papenmeier

Meer informatie

Raadpleeg Algemene Braille-commando's voor navigatie met VoiceOver voor de universele lijst met algemene commando's.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.