Talen

iOS: ondersteunde brailleleesregels

Met VoiceOver in iOS kunt u een brailleleesregel waarbij Bluetooth is ingeschakeld gebruiken om te lezen en navigeren met VoiceOver.

Dit is de actuele lijst met ondersteunde leesregels die iOS op een iPhone, iPad en iPod touch gebruikt. Als u op de koppeling van het apparaat klikt, gaat u naar de commando's die het specifieke apparaat gebruikt om met VoiceOver te navigeren.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

MDV

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft

Optelec

Papenmeier

Additional Information

Voor de universele lijst met algemene commando's raadpleegt u Algemene Braille-commando's voor VoiceOver.

Als u zich ervan wilt verzekeren dat uw brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, zorgt u ervoor dat u de nieuwste versie van iOS hebt geïnstalleerd.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 8-okt-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 8-okt-2013
  • Article: HT5345
  • Views: