Om sikkerhetsinnholdet i Java for OS X 2012-003 og Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 8

Lær om sikkerhetsinnholdet i Java for OS X 2012-003 og Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 8.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Java for OS X 2012-003 og Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 8, som kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering-valg eller fra Apple Support Nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Java for OS X 2012-003 og Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 8

• Java

Tilgjengelig for: OS X Lion v10.7.3, OS X Lion Server v10.7.3.

Virkning: Java-nettlesertillegget og Java Web Start blir deaktivert hvis de forblir ubrukt i 35 dager

Beskrivelse: Som er skjerpet sikkerhetstiltak blir Java-nettlesertillegget og Java Web Start deaktivert hvis de forblir ubrukt i 35 dager. Installering av denne oppdateringen vil automatisk deaktivere Java-nettlesertillegget og Java Web Start. Brukere kan aktivere Java igjen hvis de støter på Java-programmer på en nettside eller Java Web Start-programmer. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på http://support.apple.com/kb/HT5242?viewlocale=no_NO

• Java

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7.3, OS X Lion Server v10.7.3.

Virkning: Et verktøy for fjerning av skadelig Flashback-programvare vil bli kjørt

Beskrivelse: Denne oppdateringen kjører et verktøy for fjerning av skadelig programvare som vil fjerne de fleste vanlige varianter av Flashback-skadeprogrammene. Hvis den skadelige Flashback-programvaren finnes, vises en dialogrute som varsler om at denne programvaren ble fjernet. Brukeren blir ikke varslet hvis ingen skadelig programvare blir funnet.

Merk: Disse oppdateringene inkluderer sikkerhetsinnhold fra Java for OS X 2012-002 og oppdatering 7 for Java for Mac OS X 10.6.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.