Talen

iBooks Author: een in de iBooks Store gepubliceerd boek bijwerken

Lees hier hoe u een boek bijwerkt dat u al in de iBooks Store hebt gepubliceerd.

Een update publiceren:

Voor de publicatie van een update voor een boek:

• U hebt een betalende boekenaccount of een gratis boekenaccount nodig.
  • U moet het boek minstens één keer naar de iBooks Store hebben verstuurd.
  • iTunes Producer moet op de Mac zijn geïnstalleerd.
  • U moet iBooks Author 2 hebben geïnstalleerd.

Wanneer u klaar bent om een update voor een boek te publiceren:

1. Open het boek (.iba-bestand) dat u wilt bijwerken in iBooks Author.
  2. Breng de gewenste wijzigingen aan het boek aan.
  3. Klik op Publiceer in de knoppenbalk in iBooks Author of kies die optie in het menu Archief.
  4. Volg de instructies totdat u het scherm 'Voeg versie-info toe' ziet.
  5. Selecteer de optie 'Dit is een update voor een eerder gepubliceerd boek'.
  6. Klik op 'Ga door'.
  7. Kies welk eerder gepubliceerd boek u wilt bijwerken en voer een nieuw versienummer in.

Opmerking: het versienummer van de update moet hoger zijn dan het versienummer dat nu in de iBooks Store verschijnt.

8. Klik op 'Ga door' en blijf de instructies volgen.

iBooks Author exporteert het bijgewerkte boek voor iTunes Producer. Volg de instructies op het scherm in iTunes Producer om de publicatie van het bijgewerkte boek in de iBooks Store te voltooien. De meeste vereiste velden worden voor u ingevuld maar u moet tekst invoeren in het veld 'Nieuw' om het boek bij te werken.

Opmerking: de bestandsgrootte van het boek mag niet meer dan 2 GB zijn.

Opmerking: u kunt de schermafbeeldingen die bij het boek verschijnen in de iBooks Store niet bijwerken door het boek opnieuw te leveren. U kunt alleen schermafbeeldingen toevoegen aan iTunes Producer wanneer u een boek voor het eerst publiceert. Als u schermafbeeldingen wilt wijzigen, gebruikt u Contact Us (Contact opnemen) in iTunes Connect.

Laatst gewijzigd op: 23-aug-2013
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 23-aug-2013
  • Artikel: HT5213
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)